Client

Unilever Schaffhausen Service AG

Year

2011/12

Project

MM+M has developed and implemented a new design concept for the main entrance of the Unilever Schaffhausen headquarters. Key element to our interpretation of Unilever’s corporate design is a room-high LED wall light. For the inside walls, we came up with a wallpaper design that is based on a sea plant and also incorporates several elements of the basic corporate design. High-grade materials and an atmospheric lighting concept turn this room into a striking hallmark for the company.

Project Partners

np lighting AG, Warburg DE

Hurter Tapeten AG, Winterthur

Photography

BüroBureau

 

 

MettlerMettlerMettler_Unilever_Maindesk_03.jpgMettlerMettlerMettler_Unilever_Maindesk_04.jpg

MettlerMettlerMettler_Unilever_Maindesk_01.jpgMettlerMettlerMettler_Unilever_Maindesk_02.jpgMettlerMettlerMettler_Unilever_Maindesk_05.jpg