Client

Fotomuseum Winterthur, Switzerland

Year

2011

Project

A mobile hall of mirrors is installed inside the museum’s foyer. Three three-dimensional mirror elements of the height of an average person serve as the main props for the visitors to interact with. The spatial composition of the mirror elements allows for a multitude of visual effects. Thus, if someone enters the frame from the left, they cannot be sure if they are truly going to exit on the right. If you add a dog to the picture, for example, it might easily happen that both the visitor’s and the dog’s legs get mixed up. 

MIX MAX is a visual project for all the sponsors of the Fotomuseum Winterthur. MM+M came up with the idea and the concept. All photographs are by Anja Schori.

MettlerMettlerMettler_FotomuseumWinterthur_BaumgartnerKuhn_PhotographyAnjaSchori.jpg

MettlerMettlerMettler_FotomuseumWinterthur_UrsStahel_PhotographyAnjaSchori.jpgMettlerMettlerMettler_FotomuseumWinterthur_Tods_PhotographyAnjaSchori.jpgMettlerMettlerMettler_FotomuseumWinterthur_PhotographyAnjaSchori.jpgMettlerMettlerMettler_FotomuseumWinterthur_ChristianWalther_PhotographyAnjaSchori.jpg